27-aastase hollandlase leping Prantsusmaa hiiu Lyoniga lõppeb koos juunikuuga. Juba mõnda aega on ründajat seostatud FC Barcelonaga.

Fabrizio Romano andmetel on Barcelona valmis pakkuma ründajale kolmeaastast lepingut. Depay lõi tänavusel hooajal 40 mänguga 22 väravat ning andis 12 resultatiivset söötu. Barcelona soovib esimesel võimalusel ülemineku ära teha, et vältida Georginio Wijnaldumiga sarnast olukorda.

Nimelt seostati Wijnaldumit, kelle leping Liverpooliga lõppeb samuti juuni lõpus, pikalt Barcelonaga. Möödunud nädalal hakkas aga hollandlast jahtima ka PSG, kes oli valmis poolkaitsjale kaks korda suuremat palka pakkuma kui Barcelona. PSG pole uuest täiendusest veel ametlikult teatanud, ent Romano teatel on leping sõlmitud ning Wijnaldumil vaja veel vaid meditsiiniline ülevaatus läbida.

Nii Depay kui Wijnaldum valmistuvad Hollandi koondisega sel nädalal algavaks jalgpalli EM-iks. Holland kuulub ühte alagruppi Ukraina, Austria ja Põhja-Makedooniaga. Hollandlased peavad esimese kohtumise 13. juunil Ukrainaga.