23-aastane Zidansek läks veerandfinaalis vastamisi Hispaania tennisisti Paula Badosa Gibert (WTA 35.). Zidansek võitis tasavägise avaseti 7:5, kuid kaotas järgmise 4:6. Otsustava kolmanda seti võitis Zidansek 8:6. Maratonmatš kestis kokku kaks tundi ja 29 minutit.

Zidansek on esimene sloveenlanna, kes suure slämmi turniiril poolfinaali jõudnud. Riigi ajalugu tegi tennisist tegelikult juba veerandfinaali jõudmisega. Kusjuures varasemalt polnud ta kordagi teisest ringist suurel slämmil edasi pääsenud.

Poolfinaalis kohtub ta kas Jelena Rõbakina (WTA 22.) või Anastasia Pavlutšenkovaga (WTA 32.). Ülejäänud veerandfinaalides kohtuvad Coco Gauff (WTA 25.) ja Barbora Krejcikova (WTA 35.) ning Maria Sakkari (WTA 18.) ja Iga Swiatek (WTA 9.).

Täiendatud:

Teises teisipäevases veerandfinaalis oli võidukas Pavlutšenkova. Ta alistas kaks tundi ja 35 minutit kestnud põnevusmatšis Rõbakina 6:7 (2), 6:2, 9:7. Nii Zidansek kui ka Pavlutšenkova pole varem poolfinaalis mänginud. Teine poolfinaalpaar saab selgeks kolmapäeval.