Käes on jälle hiliskevadine jalgpalli vaatamise aeg ja kui kohapeal kaasaelamise võimalusi napib, saab seda siiski väga hästi teha kvaliteetselt suurelt ekraanilt kodus. Siin on kolm väga head valikut, millised Sony BRAVIA mudelid jalgpalli vaatamiseks ja kaasaelamiseks on parimad.

Sony teleritel on olemas eraldi seadistus jalgpalli vaatamiseks ning paljudel mudelitel leiab puldilt ka eraldi nupu jalgpallirežiimi sisselülitamiseks. See tagab kõige parema pildi ja heli just spordiülekannete puhul.

Sobiva teleri saab valida endale vastavalt ekraani suurusele. Kui naudid mängu suurema seltskonnaga suuremas ruumis, siis võiks ekraani diagonaal olla 65 tolli või enam. Keskmises mõõdus, aga samuti hea avara pildiga 55-tolline teler sobib hästi enamikku keskmiste korterite elutubadest. Kui aga vaatad mängu kitsamates oludes või mõnes kõrvalruumis, siis kindlasti on 49-tolline mudel piisavalt suur, et iga detaili märgata. Kõigil Sony teleritel on väga hea vaatenurk, nii et mängu saab jälgida suurema seltskonnaga – toanurgast pilti suurema nurga alt vaadates on heledus ja värvid endiselt paigas.

Jalgpalli EM-i mängud algavad 11. juunil, täpsema ajakava leiab siit.

Avarama vaate jalkaväljakule tagavad suuremad mudelid: KD-65A8 ja KE-65XH9096


Sony KD-65A8 on What Hi-Fi? portaali poolt üheks parimaks valitud OLED-ekraaniga mudel. Plussideks on ehedad ja naturaalsed värvid, toimetulek kiiresti liikuvate videopiltidega ja detailide parem esiletoomine kehvema kvaliteediga allikast. Kõik see toetab ka jalgpalliülekande selgemat edastamist. Pildiparanduse ja liikumise teravustamise tagavad erinevad Sony ekraanitehnoloogiad: 4K X-Reality PRO ja Picture Processor X1 Ultimate pildiparandus, OLED-paneel, TRILUMINOS-ekraanitehnoloogia, kõigi levinuimate HDR-standardite tugi (Dolby Vision, HLG, HDR10), X-Motion Clarity jm. Google Assistanti tugi lubab telerit juhtida häälkäsklustega.

Sony KE-65XH9096 on 65-tolline 4K HDR pildikvaliteediga mudel, mille diagonaali suurus asetab vaataja justnagu mängu keskele. 4K X-Reality PRO ja X1 4K HDR protsessori pildiparanduslahendused teevad tavalisest telepildist 4K kvaliteedile lähedase video ja tõstavad esile detaile, mida muidu ei märkakski. Pildiparanduses kasutatakse erinevaid Sony väljatöötatud tehisintellekti algoritme. X-Motion Clarity tehnoloogia tekitab sujuva pildi ka väga kiiresti muutuvate kaadritega. Google Assistanti tugi laseb aga menüüsid juhtida häälkäsklustega.

Keskmises mõõdus, kuid keskmises toas siiski väga suur: 55XH9096


Sony KE-55XH9096 ekraani diagonaal on 139 sentimeetrit ehk 55 tolli. Saad selle ise kodus ära mõõta ja veenduda, kui hästi elutuppa mahuks. Piisavalt suur ekraan toetab 4K HDR-i, lisaks jalgpallile sobib see mudel väga hästi ka filmide ja striimide vaatamiseks. Nii nagu kõik teised Bravia telerid, on sel mudelil operatsioonisüsteemiks Android TV koos kõigi sellega kaasa tulevate äppidega, sealhulgas Netflixi, Youtubei, Amazon Primei, Go3 ja teistega.

Natuke kitsamates oludes vaatamiseks: 49XH8096


Kitsamad olud ei pea tähendama ainult sauna eesruumi või kööginurka, 49-tolline teler sobib väga hästi ka korteri elutuppa või avarasse maamajja. Veel mõned aastad tagasi ostetigi sellise suurusega ekraane kõige rohkem.

Sony KD-49XH8096 kasutab samuti nagu suuremad mudelid 4K X-Reality PRO ja X1 4K HDR pildiparandustehnoloogiaid, Android TV avab ligipääsu tuhandetele teleriäppidele nii spordi kui ka filmide vaatamiseks ning Google Assistanti tugi laseb telerit juhtida häälkäsklustega. Jalgpalli jaoks on olemas võimsad sisseehitatud kõlarid ja kiiret liikumist aitavad sujuvamaks teha pildiparandustehnoloogiad. Teler käivitub väga kiiresti, nii et saad juba sekundite pärast vaatama hakata.

Vaata Sony telerite kampaaniapakkumisi Sony Centeri e-poest miterassa.ee. Kampaania kestab kuni 11.07.21.

Jaga
Kommentaarid