Võrdse kohtumise esimese poolaja kõige ohtlikuma momendi eest hoolitsesid külalised kaheksandal minutil, kui Armandas Kucys suutis üle mängida Maico Rimmeli, kuid terava nurga alt sooritatud löök läks esimesest nurgast siiski veidi mööda, teatab Jalgpall.ee.

Teisel poolajal oli parim võimalus Eestil, kui Aleksandr Šapovalovi 69. minuti karistuslöögile sai Julius Virvilas näpud vahele ja pall tabas posti.

„Täna oli agressiivsust kaitsefaasis rohkem. Aga kvaliteet natuke kannatas selle all. Mängijatega rääkisin, et ma tahaks võtta joone ja sellise taseme, et neil oleks võimalus A-koondisesse liikuda. Võib-olla vaatan liiga kriitiliselt tegutsemist, aga palliga mängu kvaliteeti annab tõsta,“ sõnas U19 koondise peatreener Martin Reim pärast kohtumise lõppu.

U19 vanuseklassis tänavu Balti turniiri ei toimunud ning seega mängiti kahel korral Leeduga. Sügisel ootab U19 koondist ees EM-valikturniir, kus meie vastasteks on Austria, Valgevene ja Ungari. Kohtumised toimuvad Ungaris 6.-12. oktoobrini.