Eesti 3:1 võidumängus Hispaania üle tunnustati vahetusest sekkunud sidemängijat Robert Viiberit, Belgia alistamise järel sai salapärase auhinnakotikese Oliver Venno ja tänase Läti seljatamise järel oli Renee Teppanil põhjust minna eriauhinnale järele.

Aga mida see kott sisaldas? „Kotis oli Läti alaliidu sponsori Mizuno poolt seljakott, sokid ja pastakas...” loetles Viiber.

Abitreener Oliver Lüütsepp pistis vahele: „Välismaa kraam!”

Viiber: „Väljamaa asju sain jah. Ja siis oli veel käe ümber panemiseks mingi side või kumm. Eks need kuluvad kenasti ära. Seljakotti läheb endal tarvis või saab anda mõnele pereliikmele. Ja siis olid veel põlvekaitsmed ka. Mina neid ei kasuta. Need on enampakkumisel – kes tahab ära osta, kirjutagu Robert Viiberile!”

Kui algselt pidi Eesti koondis Tartusse tagasi sõitma homme, siis mängijad suutsid välja kaubelda varasema lahkumise. Nii jõutakse kodumaale täna öösel. „Kauplesime, et saaksime kohe pärast mängu minema,” selgitas Kreek. „Esmaspäev ja teisipäev olid meil planeeritud vabadeks päevadeks, kui oleksime esmaspäeval sõitma hakanud, siis peaaegu pool päeva läheks sellest sõidu peale.”