Finaali ebalevalt alustanud Veesaar oli neljandal veerandil ja lisaajal väga nähtaval kohal. Ta valitses lauavõitlust ja tabas 1,3 sekundit enne normaalaja lõppu korvi alt viske, mis viis mängu lisaajale.

209 cm pikkune Veesaar viskas 29 minutiga üheksa punkti, võttis üheksa lauapalli, tegi ühe vaheltlõike ja blokeeris ühe viske.

Reali resultatiivseim oli 18 punkti ja 12 lauapalliga Konstantin Kostadinov. Barcelona kasuks tõi Michael Caicedo 25 punkti ja 11 lauapalli.

Finaali tipphetked:

Finaal on täispikkuses nähtav siin:

Enne mängu: Real võitis oma alagrupis kolmest mängust kolm. Eile lõpetati alagrupiturniir 83:71 võiduga Belgradi Crvena zvezda üle.

Kuigi 209 cm pikkune Veesaar on Valencias peetaval turniiril tabanud ka kaugelt, paistis ta eile eelkõige silma nelja võimsa pealtpanekuga. Need mahtusid ka mängu tipphetkede videosse.

Veesaar viskas Crvena zvezda vastu 15 punkti, võttis kuus lauapalli ja tegi kaks vaheltlõiget. Keskmiselt on ta Valencias visanud 13 punkti, võtnud 6,3 lauapalli, teinud 1,7 vaheltlõiget ja pannud 1,7 blokki.

Blokkide arvestuses jagab ta finaalturniiril teist kohta, Veesaare kasulikkuse tegur (18,3) on seitsmes.

Finaalturniiril osales ka Kaspar Kuusmaa koduklubi Rooma Stellazzurra. B-grupis saadi ühe võidu ja kahe kaotusega kolmas koht. Eile lõpetati turniir 98:66 võiduga Valencia üle. Oma turniiri parima esituse tegi ka Kuusmaa, kes viskas 22 minutiga 14 punkti ja andis kolm korvisöötu.