Õhtu peamatšis võitis kikkpoksija Maxim Vorovski kuni 85 kg kaaluvate meeste seas norralast Andreas Iversoni. Vaja läks kõike viite raundi.

Vorovski sai endale vahetiitli ja õiguse võidelda kuni 85 kg kategoorias King of Kingsi maailmameistritiitli nimel. Nüüd on tal võimalus võidelda maailmameistrivöö omaniku Daniel Forsbergiga.

"Kõigepealt tahan tänada jumalat, et ma täna võidukas olen. Suur respekt Andreasele, kes on väga tugev, maailmameister, noor ja ambitsioonikas, võitles kõvasti lõpuni välja. Tänan korraldajaid selle võimaluse eest, mis on mul esimene nende 16 profiaasta jooksul.

Tänan ka oma naist ja perekonda. Kui te vaatate neid ilusaid pilte Instagramis, siis nende taga on ikkagi rasked hetked - tänan jumalat ka selle eest, et ta mind mu naisega on õnnistanud. Ma poleks seda tiitlit ilma oma naise ja perekonnata võitnud. Tänan kõiki toetuse eest. Olen saanud palju kirju "Max, see tiitel peab olema sinu" juba mitmeid aastaid. Tundsin, et mul on pinge peal. Loodan, et kõigile see matš meeldis," rääkis Vorovski TV3 Sport otseülekandes.

Teised tulemused (vahendab GoodFight.ee):

Ott Remmer lõi 2. raundis põrandale Oskari Holmbergi
Dovydas Rimkus alistas 3. raundi nokaudiga Kristoffer Björkskogi
Miina Sirkeoja alistas Maarja Õkva
Astrid Johanna Grents alistas Sigrid Kapaneni
Sergei Strinža alistas Omar Tugarevi
Lasse Strömberg alistas Anatoli Tšernobai