Vips alustas 28 ringi pikkust võistlust teiselt stardikohalt. Kvalifikatsioonis edestas teda vaid tiimikaaslane Liam Lawson, kes sai ajaks 1.54,217. Vips kaotas talle 0,138 sekundiga.

Hea stardi teinud Vips suutis tiimikaaslasest mööduda ja püsis liidrina kuni kuuendal ringil toimunud boksipeatuseni.

Aegamisi tõusis Vips taas liidriks. Ainsana suutis talle konkurentsi pakkuda Austraalia sõitja Oscar Piastri, kes jõudis eestlasele viimastel ringidel kandadele. Piastril oli varasemast kaasas ka viiesekundiline karistus ohtliku boksist väljumise eest, seega võidu võtmed olid kogu aeg Vipsi käes.

Kolmandana lõpetas venelane Robert Schwartzmann.

Põhisõidu tulemused:

.

Vipsi kommentaar finiši järel: "Peaaegu ideaalne nädalavahetus, kui kvalifikatsioon välja arvata. Oleme kõvasti tööd teinud, et siiani jõuda ja panna hea nädalavahetus kokku. Teadsime, et oleme kiired, aga me ei suutnud seda esimestel etappidel tulemuseks vormistada. Loodan, et suudame seda tempot Silverstone'i edasi kanda."

"Tegime selle nädalavahetusega suure sammu edasi. Päris uskumatu on mõelda, et pärast Bahreinis nullile jäämist ja keerulist Monaco nädalavahetust oleme kokkuvõttes neljandal kohal," lisas ta pressikonverentsil.

Põhisõidu esikoha eest 25 punkti saanud Vips tõusis kokkuvõttes 63 punktiga neljandaks. Liider on hiinlane Guanyu Zhou 78 punktiga. Eestlast edestavad ka Piastri (73 punkti) ja Schwartzmann (66).

Laupäevasel esimesel sprindietapil tuli Vips kaheksandaks.

Vormel 2 sari läheb kuuenädalasele pausile, uuesti sõidetakse 16.-18. juulini Silverstone'is.