44-aastane Mayweather lõpetas profikarjääri juba 2017. aastal, kuid nüüd näitab ta oma oskusi näidismatšis. Seejuures on seekordses näidismatšis lubatud ka vastase nokauteerimine. Kuigi ametlikult võitjat välja ei kuulutata, siis nokaudi korral on kõigile üheselt selge kumb osapool võitis.

„Floyd tapab selle mehe lihtsalt ära,” teatas poksilegend Mike Tyson The Mirrorile. „Floyd on end kogu aeg vormis hoidnud. Ta on kogu aeg treeningsaalis. Tema jaoks saab selle matši eest teenitava raha taskusse pistmine olema väga lõbus.”

Kui kumbki osapool ei suuda vastast põrandale saata, siis matši maksimaalseks pikkuseks on kaheksa kolmeminutilist raundi. Mehed ei tohi kanda peakaitset ning kindad peavad kaaluma 340 grammi. Ringi ääres ei ole ametlikke kohtunikke ja välja ei kuulutata ka ametlikku võitjat.

Mayweather käis profina viimati ringis 2017. aastal, kui ta nokauteeris kümnendas raundis MMA-tähe Conor McGregori. Profina jäi tema kontole 50 võitu ja 0 kaotust. Näidismatš tähendab seda, et kui Mayweather peakski kaotama, siis see ei kajastu ametlikus statistikas ja tema profikarjäär jääb endiselt plekituks.

Paul on seni profina ringis käinud ühe korra, kui ta jäi 2019. aastal kohtunike häältega alla Suurbritanniast pärit juutuuberile ja rüpparile KSI.