"On selge, et see on olnud keeruline päev, kuid me teame väga hästi, et Sardiinia on keerukas ralli. See hommik oli karm, kuid pärastlõunal nägime mõningaid parandusi. Ott on teinud midagi üsna hämmastavat - ta on olnud omas maailmas! Ta on leidnud hea kompromissi, et olla kiire ja samas auto kiirust mitte kuritarvitada," tunnustas Adamo eestlast, kes juhib avapäeva järel tiimikaaslase Dani Sordo ees 19,4 sekundiga.

"Dani on päeva jooksul edenenud, samas kui Thierry kohta võib öelda, et tal on olnud sündmusterohke päev. Loodame, et homme suudab ta järele võtta," lisas Adamo.

Neuville on hetkel viiendal kohal ning kaotab Tänakule minut ja kolm sekundit. Belglane tunnistas, et ralli avakatsetel oli neil raskusi.

"Tegime masina seadistuste juures päeva jooksul päris palju muudatusi ja need läksid asja ette. Kahjuks maksid kaks rehvipurunemist meile palju aega. Seetõttu kaotasime laupäevases stardikohas, kuid see ralli pole veel lõppenud. Ehk toob homne positiivse pöörde," kommenteeris Neuville.