Parimaks mängijaks valiti Levadia ründav poolkaitsja Zakaria Beglarishvili. Maikuus mängis Beglarishvili 7 mängus kokku 518 minutit, lõi seitse väravat ning jagas kaaslastele viis resultatiivset söötu. InStati keskmine hinne mais oli mängumehel 284.

Premium liiga maikuu parima treeneri auhind kuulub Flora juhendajale Jürgen Hennile. Flora mängis mais kuus mängu, mis kõik võideti. Vastaste võrku löödi kokku 17 palli ning omale lasti ainult neli palli. Premium liiga tabelis hoiab Flora praegu kolmandat kohta, kuid esimest kahest võistkonnast on peetud neli mängu vähem.

Esiliiga möödunud kuu parimate auhinnad teenisid JK Tallinna Kalevi ründaja Ats Purje ja Maardu Linnameeskonna peatreener Algimantas Briaunys.

Purje aitas Kalevil esimeses 7 kohtumises koguda 5 võitu, panustades meeskonna edusse 8 väravaga. Tabelis paikneb Kalev teisel positsioonil. Esiliiga tänavuse hooaja esimeseks kuu parimaks treeneriks valiti Maardu Linnameeskond peatreener Algimantas Briaunys. Praeguse seisuga Esiliigas liidrikohta hoidev Maardu on pidanud tänavu 6 kohtumist millest võidetud on 5 ja üks mäng on viiki mängitud. Väravaid on löödud 23 ning omale on lubatud lüüa ainult 3 tükki.

Kuu parimaid mängijaid ja treenereid tunnustab alates 2018. aastast kinkekaartidega juveeli- ja kellakauplus Goldtime. Sel hooajal jagatakse parimate auhindu Premium liigas, Esiliigas ja naiste Meistriliigas.

Esiliiga B maikuu parimate auhinnad läksid Harju JK ja Viimsi JK ridadesse. Parimaks mängijaks valiti Harju JK ründaja Andre Järva, kes on senise hooaja jooksul kirja saanud 7 kohtumist ja selle aja jooksul löönud lausa 10 tabamust. Sellega jagab Järva praeguse seisuga väravaküttide edetabelis esikohta. Liigatabelis hoiab Harju JK teist kohta. Parimaks treeneriks valiti liidrikohal oleva Viimsi JK juhendaja Ivo Lehtmets. Käimasoleval hooajal ei ole Viimsi seni veel kaotusvalu tunnistama pidanud, kui 6 kohtumisest on võetud 6 võitu. Vastastele on suudetud selle ajaga lüüa 27 väravat ning omale on lastud vaid 3 väravat.