Eesti võiduvärava lõi teise poolaja alguses Rauno Sappinen, kes realiseeris 59. minutil Artur Pika teenitud penalti. Pika tõmbas karistusalas maha Pyry Soiri.

Sappinenil tekkis ka mängu esimene ohtlik olukord, kui ta pääses 9. minutil soomlaste pallikaotuse järel põhjanaabrite väravavahi Lukaš Hradeckyga üks-ühe vastu, ent puurivaht suutis löögi jalaga tõrjuda.

Soome meeskond jäi ründeliinis hambutuks ega suutnudki väga ohtlikke olukordi luua. Teisel poolajal toodi platsile ka vigastusest paranenud ründeäss Teemu Pukki, kuid suurt muutust see mängu ei toonud.

Juba kaheksa päeva pärast alustab Soome EM-finaalturniiri, kui kohtub avamängus Kopenhaagenis Taaniga. Veel tuleb põhjanaabritel alagrupis vastu astuda Venemaale ja Belgiale.

Eesti sai mängule vastu minna hea enesetunde pealt, kuna teisipäeval alistati Balti karika avamatši raames 1:0 Leedu. Sellega lõpetati 19-mänguline võidupõud.

Täna kaotas Leedu koondis Balti matšil Lätile 1:3. See tähendab, et Eesti vajab 10. juunil Tallinnas peetavas matšis esikoha saamiseks Läti üle võitu.