Kanada alistas veerandfinaalis lisaajal 2 : 1 Venemaa. Venelased pääsesid kohtumist juhtima teise perioodi keskel, kui värava viskas Jevgeni Timkin. Kanada jõudis viigitabamuseni kolmanda perioodi alguses, kui täpne oli Adam Henrique.

Kuna rohkem väravaid ei nähtud, ootas ees lisaaeg. Lisaajal jõudis esimesena väravani Kanada, võidutabamuse sai enda nimele Andrew Mangiapane.

Tänavuse turniiri käiku arvestades peeti favoriidiks Venemaad. Tasub meenutada, et Kanada alustas alagruppi kolme kaotusega ning kindlustas alles viimases voorus koha veerandfinaalis. Loe Kanada napist pääsemisest lähemalt siit. Venemaa võitis aga A-grupi kuue võidu ja ühe kaotusega ning läks veerandfinaali vastu ühe suursoosikuna. Nüüd on aga venelaste jaoks turniir läbi.

Teises õhtuses veerandfinaalis alistas Soome 1 : 0 Tšehhi. Kohtumise ainsa värava viskas teise perioodi keskel Jere Innala.

Soomet ootab poolfinaalis ees Saksamaa, kes alistas karistusvisete järel 3 : 2 Šveitsi. Kanada kohtub USA-ga, kes purustas Slovakkia 6 : 1.