Niisiis, loosimine leidis aset Kaunases 1. juunil ja jagas 24 meeskonda 6 grupiks. Siin on loosimise tulemused:

  • Grupp A: Leedu, Venezuela, Kasahstan, Costa Rica;
  • Grupp B: Venemaa, Usbekistan, Guatemala ja Egiptus;
  • Grupp C: Tai, Portugal, Maroko, Saalomoni saared;
  • Grupp D: Panama, Tšehhi, Vietnam, Brasiilia;
  • Grupp E: Angola, Jaapan, Paraguay, Hispaania;
  • Grupp F: Argentina, USA, Serbia, Iraan.

Esmapilgul on oma gruppide favoriitideks kehtivad maailmameistrid – argentiinlased (F), kahekordsed maailmameistrid – Hispaania koondis (E), spordiala asutamisest peale maailma parim meeskond – Brasiilia koondis (D), Euroopa meistrid – portugallased (С), maailma asemeistrid, FIFA reitingu teine meeskond tänase seisuga – Venemaa koondis (В), kes astub turniiril ette RFU (Russian Football Union) nime all ja pooleldi brasiillastest koosnev Kasahstan (А), kes pääseb järjepidevalt suurimate rahvusvaheliste võistluste play-offi.

Ent kusagil favoriitide läheduses varitsevad need, kes võivad ootamatult spurtida ja saada mitte üksnes maailmameistrivõistluste, vaid ka uue ajastu tõeliseks avastuseks tervel planeedil. Eelkõige on nendeks Costa Rica, Egiptus, Angola ja Iraan. Leedus on täiesti võimelised sensatsiooni tekitama ka jaapanlased ja ameeriklased.

Mis puudutab turniiri peremehi leedukaid, siis nende valmisolekust saab rääkida pärast sõprusturniiri, mis peab toimuma Jonavas juuni lõpus. Valgustame üksikasjalikult meeskondade ettevalmistuse käiku 2021. aasta kõige olulisemaks võistlusteks ka edaspidi, seni aga meenutame, et maailmameistrivõistluste play-off’i pääsevad kaks meeskonda igast grupist, samuti neli parimat koondist kolmanda koha saanute hulgast.

Jaga
Kommentaarid