Eelringides saadi kirja 10. koht. Kolmapäeval toimusid segapaaride duellid, mis lõppesid Eesti sportlastele väga edukalt.

Kaheksandikfinaalis oli vastaseks Venemaa võistkond, kes alistati tulemusega 154:153. Veerandfinaalis tuli vastamisi seista eelringides teisel kohal olnud Hollandi võistkonnaga. Matš osutus väga tasavägiseks ning võitja väljaselgitamiseks tuli lasta lisanooled. Lisell ja Robin Jäätma nooled tabasid mõlemad märklehe keskkohta ehk x-i. Vastastel oli aga üks tabamus keskkohast veidi kaugemal ning sellega jõudsid Jäätmad poolfinaali.

Poolfinaalis olid vastasteks koduväljakul võistlevad türklased. Seegi matš osutus tasavägiseks ning Eesti segapaar alistas vastased seisuga 154:153.

Tegemist on esimese korraga, kui Eesti vibusportlased on tiitlivõistlustel medaliheitluses. Kullamatš toimub laupäeval kell 14.21.

EM-il on lisaks edukatele plokkvibu sportlastele kohal sportvibu sportlased Reena Pärnat, Triinu Lilienthal, Laura Nurmsalu, Karl Kivilo ja Märt Oona ning plokkvibu sportlastest Maris Tetsmann ja Meeri-Marita Paas.