Avasett kulges võrdselt kuni seisuni 2:2. Seejärel läks Kontaveit oma teed. Eestlanna võitis neli geimi järjest, murdes kahel korral Mladenovici pallingu ning lõpetas avaseti 6:2 võiduga.

Teises setis jätkas Kontaveit veelgi võimsamalt. Ta võitis kõigest 20 minutiga teise seti 6:0. Kogu teise seti peale võitis prantslanna vaid neli (!) punkti.

Ühtlasi jätkus Kontaveiti vägev seeria Mladenovici vastu. Eestlanna on nüüdseks võitnud kõik viis kohtumist prantslanna vastu.

Kolmandas ringis ootab Kontaveiti ees kas Rebecca Peterson (WTA 60.) või Iga Swiatek (WTA 9.). Tasub meenutada, et Swiatek on French Openi valitsev võitja.

Statistika:


ENNE MÄNGU:

Kontaveidi ja Mladenovici matš peetakse Prantsusmaa lahtiste tähtsuselt teisel väljakul, Suzanne-Lengleni areenil. Tegemist on päeva viimase kohtumisega sel väljakul.

Eelviimane matš sel väljakul algab Eesti aja järgi kõige varasemalt kell 15.30. Tegemist on meeste teise ringi kohtumisega maailma esireketi Novak Djokovici (Serbia) ja Pablo Cuevase (Uruguay) vahel. Seega võib Kontaveidi ja Mladenovici kohtumise algusaeg olla orienteerivalt 18.00.

Seni on Kontaveit ja Mladenovic omavahel mänginud neljal korral ning alati on peale jäänud eestlanna. Viimane omavaheline vastasseis leidis aset 2018. aastal.

Kontaveidi ja Mladenovici mängu võitja läheb kolmandas ringis vastamisi kas Rootsit esindava Eesti juurtega Rebecca Petersoni (WTA 60.) või poolatarist tiitlikaitsja Iga Swiatekiga (WTA 9.), kes mängivad samuti päeva viimase matšina suuruselt kolmandal väljakul (Court Simonne-Mathieu).

Kuula ka viimast "Matšpalli" podcasti!