Nii nagu siseruumides avalike ürituste puhul, tuleb ka spordivaldkonnas võistluste ja muude ürituste puhul arvestada hajutatuse ja ruumi kuni 50 protsendilise täitumuse nõudega. Osavõtjate piirarvud jäävad koos pealtvaatajatega kuni 13. juunini samaks: siseruumides kuni 200 ja välitingimustes kuni 250 inimest.

Võistluste ja ürituste puhul jääb kehtima piirang lõpetada need kella 22.00st või mõistliku aja jooksul pärast seda, alates 14. juunist kehtib sama piirang kella 00.00ni. Endiselt ei rakendata kellaajapiirangut rahvusvahelistele kõrge tasemega spordivõistlustele. Kuni 3. juunini tohivad sisetingimustes võistlustel osaleda üksnes tippspordiga tegelevad sportlased.

Alates 14. juunist võib osalejaid ja pealtvaatajaid sisetingimustes olla kuni 600, kehtib hajutatuse ja kuni 50 protsendilise ruumitäitumuse nõue. Välitingimustes tohib osaleda kuni 1000 inimest.

Alates 14. juunist tohib nakkusohutuse tagamisel korraldada ka üritusi, milles sisetingimustes osaleb päeva jooksul kuni 3000 ja välitingimustes kuni 9000 inimest. Seda juhul, kui osalevad üksnes negatiivse testitulemusega, COVID-19 haiguse läbi põdenud või selle vastase vaktsineerimiskuuri läbinud inimesed.