Madridi Real on juba pikemat aega Mbapped jahtinud ning praegu on kätte jõudnud üsna soodne aeg, kuna Prantsusmaa koondislast seob PSG-ga veel ainult ühe aasta pikkune leping.

Real kinnitas hiljuti värskeks peatreeneriks Carlo Ancelotti ning La Gazzetta dello Spordi teatel soovitakse uuele juhendajale teha ka „kingitust”. Kuna lõppenud hooajal oli Reali parimaks mängijaks 33-aastane Karim Benzema, siis saab ka klubi president Florentino Perez aru, et nende tiim vajab värskendust. 22-aastane Mbappe on juba pikka aega olnud Reali radaril ning nüüd soovitakse ära kasutada olukorda, kus ründaja ei ole PSG-ga lepingut pikendanud.

Mbappe lahkumise korral sooviks aga PSG täiendust ning väidetavalt on nad silma peale pannud Cristiano Ronaldole. Ronaldot seob Torino Juventusega veel ühe aasta pikkune leping ja väidetavalt soovib portugallane tiimist lahkuda. Põhjuseks lõppenud hooaja ebaedu.

Itaalia spordilehe teatel vajaks sellisel juhul ka Juventus ründejõudu juurde ning nemad pöörduksid sellisel juhul samuti PSG poole. Juventus tahaks endale saada Mauro Icardit, kelle mänguminutid võiksid Ronaldo saabumise korral üsna kokku kuivada.

Juventus oli Icardi palkamisest huvitatud juba 2019. aastal, kuid toona siirdus ta lõpuks PSG-sse. Lõppenud hooajal teenis Icardi oodatust vähem mänguaega ning kõikide sarjade peale sai ta kirja 28 kohtumist ja 13 väravat.