Paul käis viimati poksiringis tänavu aprillis, kui nokauteeris esimeses ringis endise MMA tähe Ben Askreniga. 24-aastane Paul on kõik oma kolm senist profimatši võitnud nokaudiga. Varasemalt oli Californias resideeruv USA juutuuber jagu saanud oma ametivennast Ali Eson Gibist ja endisest NBA mängijast Nate Robinsonist - need võidud tulid samuti nokaudiga.

The Athleticu teatel on Paul nüüd minemas vastamisi 39-aastase Woodleyga. Ameeriklane võitis 2016. aastal UFC kergkeskkaalu tiitlivöö. Ta suutis tiitlit kaitsta neli korda, kuid viiendal katsel jäi ta alla Kamaru Usmanile. Nüüdseks on Woodley kaotanud UFC-s neli viimast matši. Viimati jäi ta märtsis alla Vicente Luquele. UFC-s on tema saldoks 19 võitu, seitse kaotust ja üks viik.

Nüüd on Woodley tegemas debüüti profipoksis. Millal ja kus kaks ameeriklast vastamisi lähevad, pole teada. Küll aga hõikas Paul sotsiaalmeedias, et täna tuleb järgmise poksimatši osas ametlik avaldus. Tõsi, vastast pole ta veel maininud.

Jake Pauli vend, juutuuber Logan Paul tegeleb samuti poksiga ning naaseb ringi juba sel pühapäeval, kui läheb sõumatšis vastamisi poksilegendi Floyd Mayweatheriga.