„Eelmistel aastatel ei ole me (Balti turniiriks) tervet võistkonda kokku saanud. Kui vaatan nüüd nimekirja, siis meil päris tugev meeskond koos. Parimad on kohal,” rõõmustas poolkaitsja Mattias Käit.

Käidi sõnul pole Balti turniiri võit eraldi teemaks tulnud, kuid kõik mängijad soovivad seda kindlasti võita. „Sel teemal pole rääkinud, aga kui see teema üles tuleb, siis tahavad kõik võita. Pikalt pole seda ju saanud. Nüüd oleks kõigil nimi ajaloos kirjas, kui see karikas ära tuleks,” sõnas Käit rõõmsalt. „Terve võistkond on minuga nõus, et tulime Balti turniiri võitma.”

Käit saabus Eestisse rõõmsal meelel. Tema koduklubi Domžale lõpetas Sloveenia kõrgliigas hooaja neljanda kohaga. Ühtlasi tagati endale pääse UEFA Konverentsiliiga esimesse eelringi. Eestlane teenis seejuures korralikult mänguminuteid.

„Meel on hea ja vaim ka. Viimasel perioodil olen palju mänginud ehk olen füüsiliselt heas vormis. Vigastusi pole tulnud,” sõnas Käit. „Klubil läks ka päris hästi. Hooaja teisel poolel olime punktide poolest Sloveenias teine võistkond. Ise lõin kaasa mitmes kohtumises, kus sain kirja täismängu. Enamustes nendes mängudes võitsime,” lisas Käit, kelle sõnul sai talvel tehtud hooaja teiseks pooleks korralik ettevalmistus ja see aitas kõvasti.