Esimene sett: Kanepi jäi 0:3 kaotusseisu, ta lasi vastasel kahel korral järjest oma pallingu murda. Eestlanna oli taga ka 2:4, aga siis võitis ta neli geimi järjest ja seega kuulus esimene sett 6:4 Kanepile.

Teine sett: algus oli tasavägine ja mõlemad suutsid oma kolme esimest servi hoida. Seti lõpp kuulus aga selgelt Vondroušovale ja ta võitis 6:3.

Kolmas sett: Kanepi ei suutnud tšehhitarile kordagi ohtlikuks saada jaa kaotas kuivalt. Vondroušova lõpetas kohtumise 10 järjestikuse geimivõiduga.

Matši statistika:

.

Kanepi ja Vondroušova polnud varem kohtunud. Vondroušova teise ringi vastane on Harmony Tan (WTA 151.).

2019. aasta French Openi finaalis Ashleigh Bartyle kaotanud Vondroušova tänavuse hooaja parim tulemus pärineb veebruarikuiselt Australian Openilt, kus ta jõudis neljandasse ringi. Kahel viimasel turniiril, Roomas ja Madridis (mõlemad WTA 1000 kategooria) kaotas tšehhitar avaringis - Madridis jäi ta alla sakslannale Angelique Kerberile 6:7 (5), 1:6, Roomas austraallannale Ajla Tomljanovicile 4:6, 2:6.

Anett Kontaveit (WTA 31.) peab oma esimese ringi matši Šveitsi esindaja Viktorija Golubiciga (WTA 72.) ilmselt teisipäeval.