Barcelona jäi finaalis 81 : 86 alla Istanbuli Anadolu Efesile.

Jasikevicius sai esimesel veerandajal tehnilise vea ja oleks äärepealt saanud ka teise, mis oleks kaasa toonud eemaldamise. Viimasel hetkel suutsid abitreener Darius Maskoliunas ja veteran Pau Gasol Jasikeviciuse kohtunike juurest eemale tõmmata.

"Ma ei taha endale jama kaela tõmmata. Aga ma ei ole mõnede asjadega rahul. Euroliiga kuuleb veel meie nägemust. Me ei saa seda asja nii jätta. Minu arust vääriks Cory Higgins rohkem austust. Samas teisele poole väljakut austust jagus. Mind ei huvita, kas saan trahvi. Aga nagu ütlesin, teeme end kuuldavaks," rääkis Jasikevicius.

Seejärel läks esimest hooaega Barcelonat juhendava leedulase jutt juba rahulikumaks.

"Olen võistkonna üle uhke. Olen kogu aeg rääkinud, kui olulised on detailid. Usun, et väikesed asjad toovad tiitleid. Meil on vaja neid veel lihvida. Oleksime võinud mõningaid asju palju paremini lahendada. Meil on veel palju õppida," lausus Jasikevicius.

"Mängu saatuse otsustasid kaks lolli viga, mida tegime. Need tõid Efesile mängu lõpus kuus punkti. Ja üldiselt ei pidanud me finaalis oma plaanist kinni. Lasime Efesil liiga palju lihtsaid punkte visata. Palju õnne Efesile ja nende treener Ergin Atamanile," lisas ta.