"Võitsime kaks tiitlit järjest: eelmisel aastal ja tänavu. Ütlen Jordile (Euroliiga juht Jordi Bertomeu - A.K.), et andku meile kaks karikat," rääkis Ataman mängujärgses intervjuus.

Mullu oli Efes hooaja katkestamise hetkel 24 võidu ja 4 kaotusega põhiturniiri liider. Ataman on Euroliigat hooaja tühistamise eest korduvalt kritiseerinud, sest muud suured pallimänguliigad leidsid koroonaviiruse kiuste võimaluse meister välja selgitada.

Lisaks kiitis Ataman Efesi tagapaari Shane Larkinit ja Vasilije Micicit, kes viskasid finaalis kahe peale 46 punkti.

"Rääkisime, et suudame võita ja tegimegi seda. Me ei andnud kordagi alla. Tegime palju vigu, aga lõpuks leidsime rütmi. Ütlesin, et Shane Larkin on Euroopa üks paremaid mängijaid ja see oli tema hetk. Jah, ta ei olnud poolfinaalis hea, aga täna tegi ta koos Miciciga mängu ära. Olen mängijate üle väga uhke," lausus Ataman.

Kuigi Anadolu Efesi klubi, treenerite ja kõigi mängijate jaoks oli tegu karjääri esimese Euroliiga tiitliga, jõudis Ataman omapärase saavutuseni. Ta on peatreenerina võitnud neli erinevat Euroopa klubisarja: FIBA Saporta karika (2002), FIBA Eurochallenge'i (2012), EuroCupi (2016) ja nüüd Euroliiga.

Anadolu Efes alistas finaalis Barcelona 86:81.