Kuigi Pochettinol on kehtiv leping PSG-ga järgmise hooaja lõpuni, on argentiinlase lähituleviku osas tekkinud küsimärgid. Nimelt tunneb Pochettino vastu suurt huvi Madridi Real, kes jäi peatreenerita, sest Zinedine Zidane lahkus ametist. Väidetavalt on argentiinlane nüüdseks Hispaania klubi peamine kandidaat.

Samal ajal otsib uut peatreenerit Pochettino endine tööandja Tottenham Hotspur. Londoni klubi lasi kevadel Pochettino asemel võistkonda toodud Jose Mourinho kehvade tulemuste tõttu lahti. Hooaja lõpuni tüüris Spursi seni vaid noortetreenerina tegutsenud Ryan Mason. Nii Goal.com-i kui ka BBC teatel on klubi ka Pochettinoga juba ühenduses olnud.

Goal.com kirjutab, et Pochettino soovibki PSG-st lahkuda. Väidetavalt on ta oma soovist ka spordidirektorile Leonardole teada andnud. Küll aga pole, kas see tähendaks head uudist Reali, Tottenhami või hoopis mõne muu klubi jaoks.

Samas jääb lõplik otsus siiski PSG-le. Pochettino on valmis jätkama Prantsusmaa hiiu juures lepingu lõpuni, kui klubi seda soovib.

Pochettinost sai PSG loots tänavu jaanuaris. 49-aastane argentiinlane võitis klubiga Prantsusmaa karikasarja ning superkarika. Prantsusmaa meistrivõistlustel jäi PSG aga ühe punktiga Lille'ile alla.