"See on uskumatu. See on minu karjääri tähtsaim hetk. Ma ei unusta seda kunagi," sõnas Silva kohtumise järel RMC Sport vahendusel. "Minu vigastus? Palju mõtteid on mu peast läbi käinud."

Silva alustas Manchester City vastu toimunud finaali algkoosseisus, kuid pidi vigastuse tõttu mängu 39. minutil pooleli jätma. "Nii vara lahkumine oli minu jaoks keeruline, kuid sellisel tasemel ei saa lubada 70% peal mängimist," tõdes ta. "Olen õnnelik, sest meeskond jäi rahulikuks ja kaitses hästi."

Silva oli Meistrite Liiga võidule lähedal juba mullu, kui jõudis Pariisi Saint-Germainiga finaali. Seal pidid nad aga Müncheni Bayerni paremust tunnistama.

2012. aastal PSG-ga liitunud Silva pidi hooaja järel hakkama uut koduklubi otsima, sest Prantsusmaa hiid ei soovinud temaga lepingut pikendada. Brasiillane on varasemalt tunnistanud, et talle ei meeldinud, kuidas pikaaegne koduklubi temaga mullu suvel asju ajas.

Silva liitus augustis teatavasti Chelseaga, kus temast sai üks kaitse tugitaladest. "(Meistrite Liiga) võit on minu jaoks eriti eriline, kui arvestada, missugune surve oli meil Pariisis seda võita. Alati, kui Pariis välja langes, otsisid inimesed patuoinast. Kogu aeg olin selleks mina. See oli väga halb," meenutas ta.

Siiski on PSG Silva südames alati kõrgel kohal. "Loodan, et nad võidavad selle tulevikus, sest mul on seal veel palju sõpru. Sisimas jään alati punasiniseks," viitas Silva PSG värvidele.

Silva leping Chelseaga lõppeb koos tänavuse juunikuuga. Kuulduste kohaselt soovib Inglismaa klubi kasutada ära võimalust kogenud kaitsjaga kontrahti ühe aasta võrra pikendada.