Barcelona jõudis viimastel minutitel Efesi kandadele ja korraks isegi viigini. Otsustavatel rünnakutel kerkis võitjate kangelaseks Vasilije Micic, kes purjetas Barcelona kaitsest läbi ja tõi korvi alt järjest punkte.

Micic viskas 25 punkti, andis 5 korvisöötu ja tegi 3 vaheltlõiget. Serblane valiti ka Euroliiga finaalturniiri kõige väärtuslikumaks mängijaks, lisaks oli Micic ka põhiturniiri MVP.

Finaali tipphetked:

Shane Larkini arvele jäi 21 punkti, Sertac Sanli viskas 12 punkti. Barcelona kasuks viskas Cory Higgins 23 punkti, Kyle Kuric lisas 18 punkti ja Brandon Davies kogus 17 punkti ja 11 lauapalli.

Poolfinaalis hüppeliigest vigastanud Barcelona mängujuht Nick Calathes ei suutnud skoori avada, säravat esitust ei teinud ka Euroliiga mängijatest suurimat palka teeniv Nikola Mirotic. Ta kogus 11 punkti ja 9 lauapalli, aga väljakult tabas ta 12 viskest vaid 4.

Mängu statistika:

.

Shane Larkini statistika:

.

Anadolu Efes mängis Euroliiga finaalis teist korda järjest, 2019. aastal jäädi alla Moskva CSKA-le. Barcelonal tekkis oluliselt pikem vahe. Kui nad 2010. aastal finaali jõudsid, tuli ka võit.

Kuigi Anadolu Efesi klubi ja kõigi mängijate jaoks oli tegu karjääri esimese Euroliiga tiitliga, jõudis nende juhendaja Ergin Ataman omapärase saavutuseni. Ta on peatreenerina võitnud neli erinevat Euroopa klubisarja: FIBA Saporta karika (2002), FIBA Eurochallenge'i (2012), EuroCupi (2016) ja nüüd Euroliiga.

Kolmanda koha mängus alistas Milano Olimpia 83:73 Moskva CSKA.