Tšehhi sai kahe kaotuse kõrvale teise võidu, alistades 6:1 (1:0, 3:1, 2:0) A-grupi punase laterna Suurbritannia. Kasahstan purustas B-grupis Itaalia koguni 11:3 (1:0, 2:1, 8:2).

Laupäevasel pressikonverentsil anti teada, et nüüdsest on MM-il avatud ka piletimüük. Esimesed publikuga mängud võivad toimuda 1. juunist. Vastava otsuse tegi Läti valitsus neljapäeval.

"Oleme kõik seda hetke oodanud. Oleme väga rahul ja tänulikud Läti valitsusele, kes hoolimata keerulisest olukorrast on andnud meie kirglikele fännidele võimaluse järelejäänud MM-i mänge vaadata," ütles MM-i korralduskomitee esimees Edgars Bunics. "Olen veendunud, et fännid toovad veelgi rohkem hiilgust ja rõõmu sellele suurele hokipeole. Nautigem kõik ilusat ja emotsionaalset hokit."

Pileteid konkreetsele mängule saab osta umbes 24 tundi enne selle algust www.IIHF.com veebisaidil. Alagrupimängude piletid maksavad 110 eurot, veerandfinaali pääsmed 165, poolfinaali pilet 220, pronksimängu pääseb vaatama 280 ja finaali 340 euro eest.

Läti elanikud peavad tõestama, et on oma kodumaal vaktsineeritud koroonaviiruse vastu ning nende täielikust kaitsepookimisest on möödas 14 päeva. AstraZeneca vaktsiini puhul piisab ka sellest, kui esimesest doosist on möödas 22-90 päeva ning tribüünile pääseb ka kohe peale teise doosi saamist.

MM-i saavad oma silmaga jälgida ka koroonaviiruse läbi põdenud inimesed vastavalt www.covid19sertifikats.lv lehel antud juhistele. Areenile sisenedes peavad fännid esitama personaliseeritud pileti koos kehtiva isikutunnistuse, vaktsineerimistõendi või haiguse läbi põdemise sertifikaadiga.

Pealtvaatajad peavad kandma näomaski nii areenis sees kui ka sellest väljaspool.

Kokku lastakse Arena Riga halli korraga sisse 2660 inimest, teises hallis (Olympic Sports Centre) on maksimaalne lubatud pealtvaatajate arv 1058.

A-grupi tabel:
B-grupi tabel: