French Openi korraldajad andsid eile teada, et mees- ja naisüksikmängu põhitabelite alumine pool (sinna kuulub Kanepi) peab avaringi mängud pühapäeval ja esmaspäeval, ülemine pool (Kontaveit) esmaspäeval ja teisipäeval. Seega peaks Kanepi alustama aasta teist suure slämmi turniiri esmaspäeval ning Kontaveit hiljemalt teisipäeval, kuid püsib veel ka võimalus, et mõlemad mängivad juba esmaspäeval.

Roland-Garrosi tenniseväljakute peaareeni programmi avab pühapäeval Eesti aja järgi kell 12.00 jaapanlanna Naomi Osaka (WTA 3.) ja rumeenlanna Patricia Maria Tigi (WTA 63.) kohtumine. Teatavasti on Osaka lubanud, et ei jaga French Openil ühtegi pressikonverentsi. Väljakul kohe peale mängu antavate intervjuude kohta ei öelnud ta aga midagi. Seega saab olema huvitav oodata, kas ta võidu korral ka staadioni intervjuust keeldub. Iga andmata jäänud pressikonverents võib maailma hetke enimteenivale naissportlasele kaasa tuua 20 000-dollarilise trahvi.

Eesti lähinaabrite tennisistidest alustab homme turniiri soomlane Emil Ruusuvuori (ATP 74.), kes mängib ameeriklase Mackenzie McDonald (ATP 118.). 22-aastane Ruusuvuori pole kunagi varem French Openil avaringist kaugemale jõudnud, teise ringi on ta pääsenud tänavu Australian Openil ja mullu US Openil.

Kolme peaväljaku Philippe Chartrieri, Suzanne Lengleni ja Simonne Mathieu pühapäevane ajakava:

Kuula ka "Matšpalli" podcasti eelvaadet French Openile!

1x
00:00