Klubi sattus uurimise alla seoses mulluse üleminekuga, kui Miamisse toodi Torino Juventuse poolkaitsja Blaise Matuidi. Nimelt maksis Inter süüdistuste kohaselt Matuidile lubatust suuremat palka.

MLS-i reeglite kohaselt võib igas klubis olla kolm mängijat, kelle palganumber pole reguleeritud. Matuidi oli Interis aga neljas selline mängija. Uurimise tulemusena leiti, et lisaks Matuidile kategoriseeris klubi valesti ka kolumblasest kaitsja Andres Reyesi.

Kusjuures antud reeglit tuntakse just "Beckhami reegli" nime alla, sest see jõustus MLS-is 2007. aastal, et inglane saaks Los Angeles Galaxyga liituda.

MLS-i teatel ükski mängija reegleid ei rikkunud. MLS-i komissari Don Garberi sõnul on tegemist liiga ajaloo suurima rahatrahviga. "See näitab, kui tõsiselt nad reegleid rikkusid," sõnas Garber.

Lisaks kopsakale rahatrahvile vähendas MLS Interi kahe järgmise aasta palgalimiiti 2,3 miljoni dollari võrra. Klubi juht Jorge Mas peab omakorda maksma trahvi 250 000 dollarit ning endine tegevjuht ja spordidirektor Paul McDonoughile sai tegutsemiskeelu, mis kehtib 2022. aasta hooaja lõpuni.