Läti ja Norra olid normaal- ja lisaaja mänginud 3:3 viiki. Esimesele vaheajale mindi Läti 2:1 juhtimisel, teisel perioodil nähti ühte Norra väravat ning kolmandal perioodil sahises võrk ühe korra mõlemal poolel.

Norra haaras viimase kolmandiku 2 minuti lõpus Mathias Emilio Petterseni väravast eduseisu, 10. minutil päästis viigi kodumeeskonnale kaitsja Kristians Rubins, kes andis väravasöödu ka Renars Krastenbergsi 1:1 viigiväravale. 2:1 juhtvärava viskas avakolmandiku lõpus 30-aastane Šveitsi liigas leiba teeniv ründaja Ronalds Kenins.

Karistusviskeid alustas Norra, kellel skooris esimesena nende teine viskaja Sondre Olden. Kohe järgmisel bullitil skooris ka Riia Dinamo ründaja Lauris Darzins. Mõlema meeskonna järgmised kolm viskajat ei saanud litrit väravasse. Eksis ka Läti kuues viskaja ning Norrale tõi kaks võidupunkti Michael Haga täpne sooritus.

Läti on nüüd viie mängu järel 8 punktiga B-grupis neljandal kohal, kuid meie lõunanaabreid ootavad ees mängud Soome (30.05) ja Saksamaaga (1.06).

A-grupi tänases teises mängus purustas Taani 5:2 Valgevene. Ka Taani hoiab veel 8 punktiga kinni play-off'i viivast neljandast kohast.