Kaasani Unicsi päevil ka Martin Müürseppa juhendanud Jerjomini arvates on CSKA suutnud Dimitrios Itoudise ja Mike Jamesi konflikti edukalt selja taha jätta.

„VTB Ühisliiga poolfinaal Peterburi Zenitiga näitas, et olukord on paremaks läinud. Kui põhimängijad on terved, peaks CSKA Euroliiga otsustavateks mängudeks heas seisus olema,“ rääkis Jerjomin telekanalile Matš TV.

„Efes näitab suurepärast mängupilti. Madridi Reali võitmine veerandfinaalis polnud juhuslik. Paljud eksperdid peavad Efesit favoriidiks ja kui vaadata, kuidas nad mängivad, siis tuleb nendega nõustuda. Aga CSKA-l on juba pikka aega oskus tähtsatel hetkedel võita ja nad on seda näidanud ka viimastel aastatel. Teoorias peaks Efesi šansid siiski pisut paremad olema,“ lisas ta.

Teises poolfinaalis kohtuvad põhiturniiri võitja Barcelona ja Milano Olimpia.

„Barcelona veerandfinaal Zenitiga tekitas minus tõsiseid küsimusi,“ tunnistas Jerjomin. „Zenitil polnud nii vägevat koosseisu, aga nad näitasid Barcelona nõrgad kohad kätte. Ma ei taha kedagi solvata, aga usun, et Euroliiga võitja tuleb CSKA ja Efesi paarist.“

CSKA ja Efesi mäng algab täna kell 19, kolm tundi hiljem on Barcelona ja Milano matš.