Loudon vahetab välja Chris Pattersoni, kellega Greensmith tegi koostööd kahel viimasel rallil. Tõsi, sedapuhku on muutus vaid üheks ralliks. Nimelt jätab Patterson isiklike põhjuste tõttu Sardiinia MM-etapi vahele, vahendas DirtFish.

Greensmith ja Loudon on koostööd teinud varemgi. Kaks meest osalesid koos 2018. aasta Saksamaa rallil.

Greensmith alustas hooaega hoopis Elliott Edmondsoni kõrval, kuid pärast Arktika rallit vahetas Edmondsoni välja Patterson.

"Elliot tegi kaardilugejana fanastilist tööd, aga Chrisil on natuke rohkem kogemust, eriti teatud olukordades väljaspool sportlikku elementi," selgitas toona olukorda M-Spordi pealik Richard Millener. "Kahjuks on nii, et kui Gus tunneb liiga palju pinget, on tal sellega toime tulemisega raskusi ning ta esineb alla oma võimete. Seega annab kaardilugeja nagu Patterson võimaluse talle rallide ajal rahulikuks jääda. Ta vajab enda kõrvale kedagi suurte kogemustega. Chris on koostööd teinud mitmete kõrgekaliibriliste sõitjatega ning neil saab kindlasti koos tore olema."

Pattersoni kõrval ongi Greensmith teinud sõidus kerge sammu edasi. Möödunud nädalavahetusel toimunud Portugali rallil kordas britt karjääri parimat tulemust, kui sai viienda koha.