Eesti, mille koosseisu kuuluvad Anna Gret Asi, Kadri-Ann Lass, Merike Anderson ja Jane Svilberg, alistasid C-grupis esmalt Sri Lanka 22:6. Lass tõi 11, Asi kuus, Anderson neli ja Svilberg ühe punkti.

Neljapäeva hilisõhtul tuli vastu juba oluliselt tugevam Holland, aga ka nendest käis eestlannade jaks üsna kindlalt üle. Eesti võitis 20:14. Asi viskas seitse, Svilberg viis ning Anderson ja Lass neli punkti.

Eesti kuulub ühte alagruppi veel Ungari ja Valgevenega. Ungariga mängitakse laupäeval kell 20.05 ja Valgevenega kell 22.10.

C-grupis hoiab Eesti kahe võiduga esikohta, teised koondised on pidanud ühe mängu. Seni on kõik läinud ideaalilähedaselt - ainus väike tõrvatilk on see, et Hollandi vastu ei suudetud täis saada 21 või 22 punkti. Visatud punktide arvu kasutatakse omavaheliste mängude tulemuste järel viigilahutajana.

Kokku osaleb kvalifikatsiooniturniiril 20 koondist.

Eesti mäng Hollandiga:

Eesti mäng Sri Lankaga:

Sel korral pääseb Tokyo olümpiale vaid 8 võistkonda, millest 4 kohta jagati reitingutabeli alusel, 3 selgub sel nädalal Austrias toimuval kvalifikatsioonil ning viimane järgmisel nädalavahetusel Ungaris toimuval lisakvalifikatsioonil.

Kui Eesti naised ei peaks seekord jõudma 3 parema sekka (alagrupist edasipääsu korral tuleb veerandfinaalis kohtuda A-alagrupi parimatega, kes on tõenäoliselt USA, Prantsusmaa või Saksamaa) siis viimaseks õlekõrreks jääb järgmisel nädalavahetusel Ungaris toimuv lisakvalifikatsioon, kus 6 võistkonna seast pääseb Tokyosse ainult võitja.

Lisakvalifikatsioonile pääseb Eesti vaid juhul, kui kolme parima sekka saab kas Holland, Ungari, Itaalia, Jaapan, Iraan või Hiina Taipei.