Kotsar ja Towers jõudsid Saksamaa kõrgliigas veerandfinaali, kus tuli vastu Euroliigas palliv Berliini Alba. Pealinnaklubi võitis seeria 3:0.

Põhiturniiri ja play-offi peale sai Kotsar kirja 36 kohtumist. Tema keskmisteks näitajateks kujunes 14,8 punkti ja 6,6 lauapalli.

Oma hooajale pani Kotsar hindeks neli miinuse. "Paneme nelja seepärast, et alati saab paremini. Jäin enda esitustega hooaja jooksul üsna rahule, välja arvatud siis play-off'i kaks mängu. Kolmas ka tegelikult, kõige paremini rahule ei jäänud. Paneme nelja miinuse sinna," sõnas Kotsar ERR-ile.

Järgmisel hooajal jätkab Kotsar Saksamaal, kuna aprillis pikendas Hamburg temaga ühe aasta võrra lepingut. Palju mõtlemisaega Kotsar ei vajanud ja seda paljuski noore 37-aastase hispaanlasest peatreeneri Pedro Callesi pärast.

"Põhiline põhjus oligi hea klapp peatreeneriga, see, kuidas mõlemad näeme korvpalli enam-vähem samamoodi: kõik algab kaitsest meie mõlema jaoks. Arvan, et selle põhjal oleme ühisel arusaamal ja mõlemad anname endast maksimumi iga trenn. Treener nõuab meist maksimumi ja ma üritan anda endast maksimumi, meil on ühine austus üksteise vastu ja sealt tuleb ka hea suhe," ütles Kotsar.