Läänekonverentsi ja ühtlasi kogu NBA põhiturniiri võitja Utah Jazz alistas kodus Memphis Grizzliesi 141:129 ja viigistas seeria 1:1 peale.

Jazzi poolelt naasis vigastuspausilt skooriliider Donovan Mitchell, kes viskas omade parimana 25 punkti. Rudy Gobert panustas võitu 21 punkti, 13 lauapalli ja neli blokki. Memphise mängujuht Ja Morant paugutas koguni 47 punkti.

Idakonverentsis esimese asetuse saanud Philadelphia 76ers oli kodus 120:95 üle Washington Wizardsist. 76ers juhib seeriat 2:0.

Võitjate resultatiivseimad olid 22 punktiga Ben Simmons ja Joel Embiid, 19 punkti viskas Tobias Harris. Vahetusmängija Matisse Thybulle suutis 20 minutiga koguda viis punkti, neli vaheltlõiget ja viis blokki. Wizardsi kasuks viskas 33 punkti Bradley Beal.

Omapäraselt kehv õhtu oli suvel Washingtoni klubilt viie aasta pikkuse ja 80 miljoni dollarise lepingu teeninud lätlasel Davis Bertansil. Ääremängija viskas mööda kõik neli kolmest ning kui kaks lauapalli ja kuus viga välja arvata, jäid statistikatabelisse tema nime taha vaid nullid.

Idakonverentsi neljanda asetusega New York Knicks sai kodus 101:92 jagu Atlanta Hawksist, seeria on nüüd 1:1 viigis.

Knicksi vedas 26 punktiga Derrick Rose, Hawksi kasuks viskas Trae Young 30 punkti.