Bale on praeguseks juba teada andnud, et tema enda jaoks on tulevikuplaanid selged, kuid ta annab neist teada EM-finaalturniiri järel.

„Räägin oma plaanidest EM-i järel. Minu jaoks on kõik selge. Kui ma praegu midagi ütleksin, siis see põhjustaks kaose,” sõnas ta Tottenhami hooaja viimase kohtumise järel Sky Sportsile.

Hispaania väljaanne ABC kirjutab nüüd, et Bale ja Real on praegu pidamas läbirääkimisi ääreründaja lepingu lõpetamiseks. Bale teenib Realis 600 000 eurot nädalas ning Madridi klubi sooviks sellest koormast vabaneda. Nüüd otsitakse kompromissi, millise kompensatsiooni eest oleks Bale valmis lepingu lõpetama.

Bale’i aastapalgaks on 17,5 miljonit eurot ning väidetavalt oleks ta valmis lepingu lõpetama, kui ta saab antud summast kätte poole.

„Praegu on minu mõtted ainult Walesi koondise juures,” sõnas Bale veel oma praeguste plaanide kohta.

Bale’i agent Jonathan Barnett sõnas TalkSPORT-i vahendusel, et jutud staarmängija karjääri lõpetamisest ei vasta kindlasti tõele.

Tottenham on andnud mõista, et nemad sooviksid Bale’i jätkamist. Praeguseks Hispaaniasse naasnud Bale on väidetavalt väsinud profijalgpalliga kaasnevast pingest ja golfi armastav mees sooviks rohkem tegeleda oma hobiga.

Bale on Reali ridades pidanud 251 mängu, löönud 105 väravat, võitnud neljal korral Meistrite liiga, kahel korral Hispaania liiga ning saanud pea kohale tõsta kokku 13 erinevat karikat.

Lõppenud hooajal sai Bale Tottenhami eest kirja 34 kohtumist ja 16 väravat.

2016. aasta EM-il aitas Bale Walesi koondise poolfinaali. Sel suvel toimuval finaalturniiril kuulub Wales A-alagruppi koos Itaalia, Türgi ja Šveitsiga.