Paas alistas esimeses duellis itaalia laskja Natale Paola ning liikus edasi kaheksandikfinaali, kus talle tuli vastu Hollandi laskja Jody Vermeulen. Matš lõppes 146:143 eestlanna kasuks, millele järgnes veerandfinaal valitseva maailmameistri Natalia Avdejeva vastu. Paas pidi leppima 144:147 kaotusega. Avdejeva lõpetas pronksmedaliga.

Paasi treener Maarika Jäätma kommenteeris, et võistlus oli väga kordaläinud. "Kui kvalifikatsioon jäi mõnevõrra tagasihoidlikuks, siis finaalides näitas Meeri-Marita täiesti uut ja professionaalset laskmist. Ning tasuks ülikõva MK etapi kuues koht," lausus ta.

Plokkvibu segavõistkond koosseisus Lisell ja Robin Jäätma alistasid esimeses matšis Itaalia skooriga 155:150, kuid paraku jäi õe-venna duo alla finaalis hõbedale tulnud Taani segavõistkonnale. Eestlaste segavõistkond jäi üldarvestuses 6. kohale. Sportvibu segavõistkond Märt Oona / Reena Pärnat jäi 17. kohale.

Plokkvibu naiskond koosseisus Meeri-Marita Paas, Lisell Jäätma ja Maris Tetsmann lõpetasid 7. kohaga. Ümberlaskmises tuli eestlannadel võtta vastu 27:30 kaotus Prantsusmaale.

Naiste plokkvibus olid võistlemas ka Lisell Jäätma ja Maris Tetsmann, kes saavutasid mõlemad 17. koha ning Emily Hõim lõpetas 33.kohal. Meeste plokkvibus oli võistlustules Robin Jäätma, kes tuli 33. kohale.

Sportvibus võistlenud Märt Oona ja Reena Pärnat lõpetasid võitluse 33. kohaga.

Järgmisel nädalal on Eesti vibulaskjad võitlustules Euroopa meistrivõistlustel Türgis, Antalyas.