Pärast väravateta lõppenud avakolmandikku asus Slovakkia 30. minutil Miloš Kelemeni tabamusest juhtima. Juba 20 sekundit hiljem jäid slovakid arvulisse vähemusse ja venelased karistasid selle kiiresti ära, kui Aleksander Barabanov tõi tabloole viigi 1:1.

Slovakkide võiduvärav sündis 54. minutil, kui mängiti arvulises ülekaalus ja litri saatis võrku Martin Gernat. Lõpuminuti alguses, kui venelased olid oma väravavahi asendanud kuuenda väljakumängijaga, viskasid slovakid ka kolmanda värava, mille autoriks oli Marek Daloga. Nii Peter Cehlarik kui Marek Hrivik said kirja kaks väravasöötu.

Teise alagrupi (B) esimeses mängus võitis Läti koondis Itaaliat 3:0 ja tõusis mõneks tunniks 7 punktiga liidriks. Kaks väravat viskas Martins Karsums.

Kanadale kolmas kaotus, Tšehhile raske võit lisaajal

Õhtul alistas täiseduga jätkav Saksamaa Kanada 3:1 (2:1, 0:0, 1:0) ja võttis B-grupis 9 punktiga liidrikoha tagasi. Kanada jaoks oli tegemist juba kolmanda järjestikuse kaotusega. Täna tegid kanadalased lausa 40 pealeviset, kuid suutsid sakslaste värava lahti muukida vaid ühe korra avakolmandiku lõpus, kui Nick Paul vähendas kaotusseisu 1:2-le. Kolme mänguga on kanadalased suutnud visata vaid kaks väravat, enda võrgust on välja võetud kümme litrit.

Teises õhtuses mängus vajas Tšehhi meeskond lisaaega, et alistada Valgevene 3:2. Võiduvärava viskas 62. minutil Dominik Kubalik. Esimesed punktid saanud Tšehhi on A-grupis alles 6. kohal.

Tabeliseisud: