"See oli mõistagi suurepärane võit, eriti kuna viimasel ajal on meil paar võitu käest libisenud. See ei tulnud aga kergelt. Võib-olla ei olnud me selle võistluse kiireim sõitjatepaar, kuid siiski oli meie tempo, sooritus ja sõidu sujuvus hea," sõnas karjääri neljanda WRC-võidu võtnud Evans, kirjutab Rallit.fi.

"Teadsime pühapäeva hommikul, et vahe on väike, nii et panime kõik mängu. Meil õnnestus saada paar head kiiruskatsete aega, mis suurendas meie liidripositsiooni. Horvaatias oli viimastel meetritel võidu kaotamine veidi valus, nii et selles mõttes oli väga hea tunne," lisas Evans.

Walesi rallimees tunnistas, et uued Pirelli rehvid esitasid kõigile suure väljakutse. "See polnud sugugi kerge ralli. Päevad tundusid väga pikad," ohkas Evans.

Toyota boss Jari-Matti Latvala ütles, et meeskond saab sellest nädalavahetust palju positiivset kaasa võtta.

"Olen Elfyni üle väga õnnelik. Ta on mitu korda napilt võidust ilma jäänud, näiteks Horvaatias kaotas ta võidu viimase katsega. See [võit] motiveerib teda rohkem võitlema," rääkis Latvala. "Ta oli kogu võistluse nii järjepidev. Kokkuvõttes olen tiimi esitusega väga rahul, saime meeskondlikus arvestuses väga vajalikud punktid."