Viimase vooru eel oli seis põnev. Teisest kuni viienda kohani oli kõik lahtine. Atalantal oli koos 78 punkti, Milanil ja Napolil 76 ning Juventusel 75. Ainsana võis kergemalt hingata Atalanta, kellel oli Meistrite Liiga pilet tagatud, sest neljandast kohast madalamale nad ei saanud langeda.

Seejuures läksid omavahel kokku just Atalanta ja Milan. Väärtusliku 2:0 võidu teenis Milan, kindlustades sellega teise koha. Mõlemad väravad lõi Franck Kessie, kes realiseeris penalti nii 43. kui ka 92. minutil.

Kõige keerulisem oli seis Interile tiitli loovutanud Juventusel, kes vajas Bologna vastu võitu ning pidi lootma, et Napoli ei võida samal ajal Hellas Veronat.

Juventus võitiski Federico Cheisa, Alvaro Morata (2) ja Adrien Rabiot' väravatest 4:1 Bolognat. Kusjuures Juventuse peatreener Andrea Pirlo jättis pingile klubi suurima väravaküti Cristiano Ronaldo.

"Ronaldo pole vigane. Oleme viimaste päevade jooksul palju mänginud. Kolmapäeval oli väga nõudlik matš," selgitas otsust Juventuse direktor Fabio Paratici. "Otsustasime koos Pirloga, et ta ei alusta täna."

Juventuse õnneks ei suutnudki Napoli kodus Veronat võita. Amir Rrahmani viis 60. minutil Napoli ette, kuid Davide Faraoni 69. minuti värav kindlustas Veronale viigipunkti ja aitas ühtlasi Juventuse Meistrite Liigasse.

Seega mängivad uuel hooajal Meistrite Liigas Itaalia klubidest Inter, Milan, Atalanta ja Juventus. Napoli peab leppima Euroopa liigaga.

Lõplik tabeliseis: