eKui Manchester City tiitel ja linnarivaali Unitedi teine koht oli juba kindel, siis kolmanda ja neljanda koha peale käis tihe heitlus. Chelseal oli enne vooru 67 punkti, Liverpoolil ja Leicesteril üks punkt vähem.

Ainsana teenis kolmikust täna võidu Liverpool, alistades Sadio Mane kahe värava toel 2:0 Crystal Palace'i. Kuna Chelsea ja Leicester samal ajal kaotasid, kindlustasid punasärgid koha Meistrite Liigas. Tasub meenutada, et kõigest mõnud voorud tagasi asus Liverpool alles seitsmendal kohal. Viimase kümne mänguga teeniti aga kaheksa võitu ja kaks viiki, mis kindlustasid Jürgen Kloppile ja Co'le koha Meistrite Liigas.

Chelsea kaotas võõrsil 1:2 Aston Villale. Villale tõid võidu Bertrand Traore ja Anwar El-Ghazi tabamused. Chelsea auvärava lõi Ben Chilwell.

Leicester jäi samal ajal 2:4 alla Tottenhamile. Jamie Vardy viis küll kahel korral võõrustajad juhtima, kuid võiduks sellest ei piisanud. Harry Kane'i tabamus (41. minut), Kasper Schmeicheli omavärav (76.) ja Gareth Bale'i väravad 87. ja 96. minutil kindlustasid võidu Tottenhamile. Nii jäigi Leicester viiendaks ja esimesena Meistrite Liiga ukse taha.

Teised tulemused:

Arsenal - Brighton 2:0

Fulham - Newcastle United 0.2

Leeds - West Bromwich Albion 3:1

Manchester City - Everton 5:0

Sheffield United - Burnley 1:0

West Ham United - Southampton 3:0

Wolverhampton - Manchester United 1:2

Lõplik tabeliseis: