„Oli korralik ja tugev derbi. Mõlemad olid keskendunud, et kaitses oleksid asjad korras. Võimalusi ei olnud lihtne tekitada. Meil oli mängust nõksa rohkem võimalusi, kuid neil olid standardolukorrad ohtlikumad. Kui mitu aastat ühe vastasega mängid, siis ühel hetkel ikka saad võidu kätte. Arvan, et siit ei ole mõtet midagi märgilist otsida,” tõdes Flora peatreener Jürgen Henn, et sellest kaotusest ei tasu suuri järeldusi tegema hakata. „Vastane oli tugev. Mõlemad mängisid korraliku tugeva mängu.”

Levadia ja Flora mängisid lühikese aja jooksul teistkordselt. Nädala keskpaigas toimunud liigamängus teenis Flora 4:2 võidu. „Kui lühikese aja jooksul mitu korda sama vastasega mängida, siis osatakse üksteise käigud paremini kinni panna. Oldi mõlemalt poolt hästi valmis. Oli tugev ja võrdne lahing. Meeskonnale midagi ette heita ei ole,” lisas Henn

Võrreldes viimaste kohtumistega tegi Henn algkoosseisus kaks vahetust. Põhikoosseisu tõusid Markus Soomets ja Henrik Pürg. Pürg sai võimaluse Markkus Seppiku asemel ning hiljuti traumast taastunud Soomets võttis keskväljal sisse seni Markus Poomile kuulunud koha.

„Poom on järgmisest mängust väljas ja Soomets peab järgmises mängima. Sealt ka vahetus. Lisaks kerkis Poomil kohtumise eel palavik ja ta pidi pingilt lahkuma. Selles mõttes tekkis raske olukord, kuna oleksin tahtnud kohtumise lõpus keskvälja värskendada,” tunnistas Henn.