"Tänasest päevast on hea see, et Ott (Tänak) juhib rallit. Halb on see, et kaotasime palju aega Danile (Sordo) asjadega, mis olid meie kontrolli alt väljas. Kahjuks juhtus meil ka Thierryga (Neuville) õnnetus hetkel, mil tal läks väga hästi. Peame avapäevast võtma kaasa positiivsed asjad ja liikuma edasi, lootes, et laupäeval on parem," kommenteeris Adamo.

Toyota tiimipealik Jari-Matti Latvala jäi avapäevaga märksa rohkem rahule, sest nende sõitjatel olid reedel kehvemad stardikohad.

"Peame olema väga rahul kohtadega, millel oleme reede õhtul. Teadsime, et meil on ebasoodne olukord, kuna teed olid selle nädala alguses sadanud vihma järel palju kuivanud. Kuid nüüd oleme olukorras, kus kõik meie sõitjad saavad võidu või pjedestaali nimel võidelda, seega võime sellega väga rahule jääda," kommenteeris Latvala.

"Elfyn (Evans) on teinud tõeliselt head tööd ja on liidrikohale väga lähedal, Seb (Ogier) on kaotanud oodatust vähem aega ja ka Kallel (Rovanperä) on olnud häid aegu. Samuti on Takamoto (Katsuta) teinud suurepärase päeva, nii et võime kõigi nelja autoga teist päeva oodata," lisas soomlane.

WRC üldseis pärast 8. kiiruskatset: