Kuna Kert Toobal jääb tervislikel põhjustel suve esimesest poolest eemale, siis pidigi Enard kellegi leidma. Valik langes seekord kogenud temporündajale.

„Ega see kapteni staatus ei ole püsiv. Arvan ikka, et Kert on kapten,” ei arva Kreek, et Toobali valitsusaeg oleks lõplikult läbi. „Aga jah, täna enne mängu, kui hakkasime sooja tegema, treener üllatas mind sellega, et pani mu kapteniks.”

Kui palju siis kapten Kreegi valitsusajal koondises asjad muutuma hakkavad? „No ma ei jõudnud rolli veel sisse elada, mäng hakkas kohe pihta, tuli sellele keskenduda. Ei jõudnud hakata reegleid muutma või midagi sellist,” muheles Kreek. „Aga saime hakkama, võitsime 3:0.”

Enard ütles, et langetas otsuse sisetundele tuginedes, katsudes aru saada, mida grupp parasjagu vajab. „Ta on kogenud mängija, kes suudab meeskonda juhtida. Kui Ardo ei olnud väljakul, oli kapten Aga (Andri Aganits – M. R.). Tahan anda vastutust neile, et nad gruppi veaksid. Eriti olukorras, kus platsil on noor sidemängija. Lõpuks ongi mul koondises peaaegu kõik kutid olemas, isegi kui mõned neist on vigastatud, on nad ikka meiega, et koos töötada.”

Kreek mängis kaptenipaela vääriliselt, tõi avageimis seisul 16:16 kaks murdepunkti (blokk, serviäss) ja aitas selle vaatuse Eesti kasuks kallutada, kokku kogus ta veatu mänguga 8 punkti (rünnak 100%; efektiivsus +8). „Kindlasti oli see mõistlik valik, Ardo on kogenud ja oskab võistkonda üleval hoida,” lausus Tammearu.