47-aastane Santo on Wolvesi juhendanud alates 2017. aastast. Esimesel hooajal viis ta klubi Inglismaa esiliiga meistriks ning kahel järgmisel aastal teenis Premier League`is seitsmenda koha.

Hetkel hoiab Wolverhampton kõrgliiga viimase vooru eel 12. kohta. Pühapäevases viimases mängus võetakse koduväljakul vastu Manchester United.

Kuigi portugallane sõlmis eelmise hooaja järel uue lepingu, mis pidi kehtima 2023. aasta suveni, otsustas ta vastastikusel kokkuleppel klubiga kontrahti ennetähtaegselt lõpetada.

"Alates esimesest päevast, mil jõudsime Comptoni (treeningväljakule), oli meie eesmärk teha positiivne muutus ja aidata see jalgpalliklubi uuele tasemele," kommenteeris Santo klubi pressiteate vahendusel. "Mul on uhke tunne öelda, et tegime seda iga päev. Saavutasime oma eesmärgid, tegime seda kirega ja tegime seda koos. Pühapäev saab olema väga emotsionaalne päev, kuid mul on nii hea meel, et fännid on tagasi Molineux`l (Wolvesi kodustaadion - toim.) ja seetõttu saame viimast hetke koos jagada."

Santo, kes on endine tippväravavaht, on enne Wolvesi treeninud Valencia ja Porto klubisid.

Briti meedia on varem spekuleerinud, et Santost võib saada Tottenhami uus peatreener.