33-aastase Messi praegune leping Barcelonaga lõppeb koos tänavuse hooajaga, täpsemalt 30. juunil. Vähemalt avalikult pole argentiinlane klubiga uut kontrahti sõlminud. Messi tahtis mäletatavasti möödunud suvel Barcelonast lahkuda, kuid klubi toonane president Josep Maria Bartomeu pani argentiinlase soovile käe ette.

Argentina väljaanne Ole on teada andnud, et 22. mail ilmub neil Messiga pikem intervjuu. Mitmes teises meediakanalis on spekuleeritud, et argentiinlane võib intervjuus oma tulevikuplaanid teatavaks teha. Hispaania ajaleht El Mundo Deportivo toob välja, et Messi rääkis viimati avalikult tulevikust mullu 28. detsembril antud intervjuus.

Marca kirjutab samuti, et Messi jätkamine või lahkumine Barcelonast võib laupäeval avalikuks tulla. Väidetavalt räägitakse intervjuus ka koondise teemadel ning peagi algavast Copa Americast.

Goal.com kirjutas juba märtsis, et Messi teeb tuleviku osas otsuse käimasoleva hooaja järel. Tasub mainida, et just laupäeva õhtul on Barcelonal kavas tänavuse hooaja viimane mäng, kui Hispaania liigas kohtutakse võõrsil Eibariga. Portaal lisas toona, et Messi on väsinud meedias levivatest spekulatsioonidest ning kui tema tulevik saab selgeks, annab ta sellest ise teada.