Maailma hetke üheks parimaks ründajaks hinnatud inglase soov Tottenhamist lahkuda on olnud avalik saladus rohkem kui aasta aega. Nüüd on ta selle ka klubi juhatuse esimehele Daniel Levyle otseselt selgeks teinud, kirjutas täna Daily Mail.

Kuigi Kane'i jahivad nii Manchester United, Londoni Chelsea kui ka Manchester City, on Tottenham mõista andnud, et oma otsestele rivaalidele nad teda ei müü. Selline hoiak teeb realistlikuks vaid mehe liitumise Madridi Reali ja Pariisi Saint-Germainiga, kes oleksid veel võimelised Kane'i hinnasildiga meest soetama.

Daily Maili andmetel on Kane'ist huvitatud ka Torino Juventus, kuid Itaalia klubis ei olda veel kindlad, kas nad saavad üheaegselt Kane'i palgale võtmist endale lubada, kui ka Cristiano Ronaldo klubisse peaks jääma.

Kane'i üleminekutasuks on Briti meedias nimetatud 150 miljonit naelsterlingit. 27-aastane ründaja on väidetavalt avaldanud soovi tulevik selgeks saada juba enne 11. juunil algavat EM-finaalturniiri.

2009. aastast Tottenhami hingekirja kuulnud ning aastatel 2011-2013 erinevates Inglise klubides laenul käinud Kane on avalikult unistanud suurtest tiitlitest, milleni ta Tottenhamiga pole küündinud, kui 2018/2019. aasta hooaja Meistrite liiga hõbemedal välja arvata.