"Üritasime vastu panna, aga lõpuks tuli klassivahe välja. Nad olid paremad ja mul ei ole seda häbi tunnistada. Aga vähemalt võitlesime," rääkis Kangur seeria neljanda ja ühtlasi viimase mängu järel.

38-aastane Kangur hindas Pärnus mängimise võimalust väga. "Pärnu tegi kogu hooaja väga head tööd. Mina tulin neile lõpus appi, proovisin mitte segada. Kõik, kes Pärnu eest mängisid, on selle medali kuhjaga ära teeninud. Ka minu jaoks oli hooaeg eriline, sest ma polnud kunagi kodulinna meeskonna eest mänginud. Suutsime linnale tuua ajaloolise koha. Meil on ka riietusruumis stendi peal kirjas "Pärnu eest"."

Pärnu võistkonna vedaja Johan Kärp on varem öelnud, et sooviks koostööd Kanguriga jätkata. Endine Eesti koondise kapten lubas karjääri jätkamise osas mõtlemisaja võtta.

"Praegu on seda väga keeruline öelda. Pean natuke aja maha võtma ja oma passi vaatama. Ma ei tee seda otsust täna ja ma ei ole seda ka varem valmis teinud. Ma ei tee seda homme ka. Las pulss läheb natuke alla. Suve jooksul mõtlen ja vaatan," rääkis ta.