Evans kerkis MM-sarjas mullu esmakordselt tiitliheitlusesse. Veel Monza ralli eel oli waleslane MM-sarja üldliider, aga viimase ralli laupäevasel võistluspäeval sõitis Evans teelt välja, millega langes suurest mängust. Ogier võitis lõpuks Monza ralli ning MM-tiitli tiimikaaslase ees kaheksa punktiga.

Ka tänavu on Evans tiitliheitluses sees. Kolme ralli järel asub ta 51 punktiga kolmandal kohal. Liidrist Ogier'st on ta kümne punktiga maas. Kahe Toyota mehe vahele mahub Hyundai äss Thierry Neuville (53p).

"Pole kahtlustki, et ta on väga hea. Samas pole ka kahtlust, et suudan teda võita," sõnas Evans enesekindlalt DirtFishi vahendusel Ogier' kohta.

Kas Evans oleks paar aastat tagasi sama enesekindlalt Ogier' alistamisest rääkinud? "Võib-olla mitte. Mul on läinud päris kaua aega, et siia jõuda... Olen ehk aeglane õppija," tõdes 32-aastane ralliäss. "Mõistagi pole Ogier lihtne pähkel, mida murda."

"Ta pole mitte ainult väga kiire, vaid ka väga kaval ning ma ei hakkagi väitma, et see on lihtne. Tean, et see on väga keeruline ning väga vähesed on suutnud seda teha, kui ajalooraamatutesse vaadata," tunnustas Evans tiimikaaslast. "Samas oleme nüüdseks üsna mitmel korral näidanud kiirust ja et ka õnn võib meie poolel olla."

WRC hooaeg jätkub juba sel nädalal toimuva Portugali ralliga.