Kalev/Cramo suurimad punktitoojad tänases mängus olid Chavaughn Lewis (31) ja Marcus Keene (23), Devin Thomas tegi kaksikduubli 14 punkti ja 10 lauapalliga. Pärnakate parim oli Edon Maxhuni 26 punktiga, Kasper Suurorg lisas 11 ja Kristjan Kangur 10 silma.

Paf Korvpalli Meistriliiga hooaja sümboolse viisiku moodustasid Marcus Keene (BC Kalev/Cramo), Edon Maxhuni (Pärnu Sadam), Janari Jõesaar (BC Kalev/Cramo), Roberts Freimanis (AVIS UTILITAS Rapla), Devin Thomas (BC Kalev/Cramo). Parima noormängija tiitel läks Hugo Toomile (Pärnu Sadam). Parima kaitsemängija auhinna sai Märt Rosenthal (Pärnu Sadam). Aasta treeneriks nimetati Roberts Štelmahers (BC Kalev/Cramo). Finaalseeria MVP auhinna pälvis Chavaughn Lewis (BC Kalev/Cramo).

"Esiteks suured tänud Pärnu tiimile, kes võitles ja tekitas meile suuri probleeme. Neil on head treenerid ja mängijad, nendega polnud lihtne. Muidugi olid meil vigastused ja asjad, mistõttu pidime leidma viisi, kuidas Pärnu vastu mängida. Nad on füüsilised, head ründelaua võtjad, neil on võimu ja viskajaid. Pidime olema selles seerias agressiivsed ja veenma kõiki andma endast 100 protsenti, 70-80 protsendist Pärnu vastu mängida ei piisa," tunnustas Štelmahers vastast, enne kui karjus võidujoovastuses kaamerasse: "Estonia, opaa!"

Pärnu loots Heiko Rannula sõnas: "Peale kaotatud mängu on raske emotsiooni üles leida, aga muidugi, kui reaalselt võtta, siis on hõbe tänasel päeval meie lagi ja sellega tuleb rahul olla. Kui aus olla, siis meid jätkus kaheks mänguks. Kolmandas mängus oli juba kumm tühi. Täna ratsustasime Edoni peal poolaja ära. Kalevi kolm leegionäri näitasid klassi ja olid rünnakul ülikindlad. Proovisime nii- ja naapidi, aga täna enam jalgu ei jätkunud, et kaitses ees seista. Meid murdis eelkõige teine mäng, millel olid omad põhjused, mida ei hakka tagantjärgi lahkama, aga pärast seda olime murtud ja jalgu enam alla ei saanud."